Historisch Festival Raalte

HORECAPLEIN


NEEM PLAATS OP HET GEZELLIGE HORECAPLEIN, ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN DRANKJE LUISTEREN NAAR BIJZONDERE OPTREDENS. ALTIJD SUPER GEZELLIG EN UW KINDEREN VERMAKEN ZICH PRIMA EVEN VERDEROP IN DE KINDERHOEK MET O.A. EEN SPRINGKUSSEN, DIVERSE KNUFFELDIEREN.

 
 

 

 

4FUN Amersfoort

 

4FUN bestaat uit vier mooie enthousiaste dames die met veel plezier de sterren van de hemel zingen! Bij ons brengen ze het repertoire van de Andrews Sisters, waarmee ze u mee terug nemen in de tijd. Gekleed in militaire uniforms met een Amerikaans tintje, maken ze er echt een fantastische show en performance van. Ervaar het gevoel van de bevrijding 70 jaar geleden. Dit mag u niet missen, een onvergetelijk optreden!


 Dans en Muziekgroep Ralda

 
 
Ralda verzorgt diverse voorstellingen van culturele dans.
 
 
 
 
 
 

The Highland Regiment Drums & Pipes

The Highland Regiment Pipes & Drums is een doedelzak gezelschap uit Deventer en omstreken. The Highland Regiment, is voor zover wij weten, de enige militaire eenheid, die het toestond dat de soldaten hun eigen Regimental Tartan mochten dragen. Het werd opgericht als een opleidingsenheid voor de Schotse Highland Regimenten. De doelstellingen van deze band is het ondersteunen van herdenkingen ten behoeve van veteranen. Bij ons gaan ze ongetwijfeld zorgen voor veel sfeer met het zo kenmerkende geluid van de Drums & Pipes.

 


 

Historische Modeshow

 
Dit jaar een hele bijzondere primeur: de historische modeshow. Voor alle dames iets om naar uit te kijken natuurlijk. Diverse modellen laten bijzondere jurken, kostuums en uniformen uit het verleden zien. De modeshow begint om 13.30 uur.