Historisch Festival Raalte

Een dag vol plezier voor uw kinderen........

 
 
 
Deze groep enthousiaste mensen geven een prachtige demonstratie met miniaturen, geheel gericht op de landbouw sector. Een prachtig schouwspel en zeker niet alleen voor kinderen. Nieuw is de mogelijkheid voor kinderen om zelf ook een keer de miniaturen te besturen en om hun rijbewijs te halen.

  

 
 
 
 

 
 
Een kans als deze krijgen uw kinderen niet snel nog eens. Wie krijgt als kind de mogelijkheid om een echte (mini) graafmachine te besturen? Alles gebeurt natuurlijk allemaal onder toezicht en met de nodige tips, trucs en begeleiding. Een echte uitdaging voor uw zoon of dochter om zijn of haar kunsten met een dergelijke machine te laten zien.
 

Foster Stoommachine

Altijd leuk voor uw kinderen, in een karretje achter een miniatuur stoomtrekker meerijden. Deze op schaal 1:3 zelf gebouwde stoommachine is niet alleen een bezienswaardigheid voor elk historisch festival, maar ook voor uw kinderen hartstikke leuk !

  

 

Grimeren

Ook geweldig natuurlijk, om met je ene gezicht het festival binnen te komen en met je andere gezicht op het terrein rond te lopen en naar huis te gaan. Onze professionele grimeur maakt er een prachtig plaatje van……………….


 Knuffelhoek

Op binnen is er een speciale plek helemaal ingericht en gereserveerd voor de kleineren onder ons om te aaien en paaien met kleine dieren. En vooral om plezier te maken, maar ook veel dingen te leren over de natuur.